Kotisi on täynnä kauniita huonekaluja ja ihania esineitä, silti sinusta voi tuntua, että jokin on pielessä. Ehkä koti on jämähtänyt menneeseen, entiseen elämääsi, kun on tullut avioero tai lapset ovat jo kasvaneet ulos huoneistaan. Haluat muutosta, mutta et tiedä miten sen tekisit?

Sisustusongelmissa käänny puoleeni, etsitään sinulle sopivat ratkaisut, saat uusia ideoita ja toimivamman kodin. Kohteena voi olla koko asunto tai yksittäinen kohde, kuten makuuhuone tai eteinen. Tai vaikkapa kesämökki.

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita, kuten tilasuunnittelu, pintamateriaalit,  värisuunnittelu, kiinteiden ja irtokalusteiden suunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja valaisinvalinnat. Suunnitelma voi sisältää nämä kaikki tai osan niistä.

3D -mallinnos olohuoneen sisustussuunnitelmasta.

Sisustussuunnittelun askeleita:

  1. Suunnittelu lähtee käyntiin tapaamisella, jossa  käydään läpi kohteen muutostarpeet ja asiakkaan toiveet sekä määritellään projektin laajuus aikatauluineen ja kustannusarvioineen.
  2. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen. Tarjoukseen erittelen tarkasti, mitkä suunnittelun eri osa-alueet se sisältää.  Suunnittelun laajuudesta riippuen hinnat vaihtelevat aina muutamista satasista tuhansiin euroihin. Lähetän tarjouksen sähköpostitse.
  3. Varsinainen suunnittelutyö voi alkaa, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen. Teen kohteesta pohjapiirrokset (mittakaavaan) sekä luonnokset, jotka voivat olla  havainnekuvia tai 3D-mallinnoksia.  Jokaisesta tilasta laaditaan myös huonekortit, jotka toimivat ostos-/hankintalistana.
Laura Korkalainen
sisustussuunnittelijan ja ammattijärjestäjän palvelut pääkaupunkiseudulla
puh. 040 342 4428
Y-tunnus 1360284-4