Kaipaatko kotiisi muutosta? Tuntuuko, että huonekalut eivät löydä paikkaansa ja verhot ovat väärän väriset? Oletko muuttamassa ja kaikkea on liikaa? Vai onko käynyt niin, että tavara on vallannut kotisi?

Olet oikeassa paikassa. Autan sinua löytämään omasta kodistasi sen parhaat puolet.

Kodin tunnelmaa on helppo muuttaa. Jo turhan tavaran karsiminen ja kalusteiden uudelleen sijoittelu saa ihmeitä aikaan. Joskus tarvitaan maalia tai tapettia, joskus isompaa remonttia. 

Maalaamalla ja kunnostamalla vanhat kalusteet saavat uuden elämän.

Sivuilla on käytännön esimerkkejä sisustamisesta ja järjestämisestä eli ammattiraivaajan työstä. Tutustu myös tekemääni taiteeseen ja tilaa vaikka lemmikkisi muotokuva.

Lue asiakkaiden suositukset

 1. Sisustussuunnittelu
  Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita, kuten tilasuunnittelu, pintamateriaalit,  värisuunnittelu, kiinteiden ja irtokalusteiden suunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja valaisinvalinnat. Suunnitelma voi sisältää nämä kaikki tai osan niistä.
 2. Järjestäminen
  Jos tavaraa on liikaa ja aikasi menee etsimiseen ja pinojen siirtelyyn, autan tavaroiden karsimisessa ja järjestämisessä. Suunnittelen myös toimivat säilytysjärjestelmät, joten järjestyksen pito on jatkossa helpompaa.
 3. Palvelu/hoitokoti
  Ikääntyneen muuttaessa hoitokotiin tai palvelutaloon oman kodin tunnelma saadaan siirrettyä uuteen kotiin, kun mukaan otetaan asukkaan omia kalusteita ja tavaroita.
 4. Stailaus
  Kodin ilmettä voi raikastaa stailauksella. Uusia kalusteita ei välttämättä tarvita lainkaan, vaan sisustusta ja kalusteiden järjestystä muutetaan ja ylimääräinen karsitaan. Tavoitteena on, että kodistasi tulee selkeä ja kaunis kokonaisuus. Stailaus on helppo ja nopea tapa piristää kotia. Se kannattaa erityisesti, jos olet myymässä asuntoasi.
 5. Sisusta taiteella
  Paljaat seinät ovat kauniit, mutta jos tuntuu että ne kumisevat tyhjyyttään, ratkaisu voi olla taideteos.  Maalaus voi toimia sisustuksen kokoavana elementtinä tai olla piste i:n päällä, jota koti kaipaa. Teen myös tilaustöitä, jolloin maalaus varmasti sopii juuri sinun kotiisi. Maalaan pääasiassa luontoaiheita ja teen sen esimerkiksi omasta valokuvastasi, erikoisalaani ovat hevosaiheiset maalaukset. Jos olet kiinnostunut töistäni, ota yhteyttä.
Laura Korkalainen
sisustussuunnittelijan ja ammattijärjestäjän palvelut pääkaupunkiseudulla
puh. 040 342 4428
Y-tunnus 1360284-4