Palvelut

Koti kuntoon

Haluatko kotiisi muutosta?  Ehkä koti on jämähtänyt menneeseen – entiseen elämääsi –  kun on tullut avioero tai lapset ovat muuttaneet pois? Vai oletko itse muuttunut?

Autan kaikenlaisissa sisustusongelmissa. Etsitään sinulle sopivat ratkaisut, saat uusia ideoita ja toimivamman kodin. Kohteena voi olla koko asunto tai yksittäinen kohde, kuten makuuhuone tai eteinen.

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita, kuten tilasuunnittelu, pintamateriaalit,  värisuunnittelu, kiinteiden ja irtokalusteiden suunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja valaistus. Suunnitelma voi sisältää nämä kaikki tai osan niistä.

Sisustussuunnittelun askelmerkit:

  1. Suunnittelu lähtee käyntiin tapaamisella, jossa  käydään läpi kohteen muutostarpeet ja asiakkaan toiveet sekä määritellään projektin laajuus aikatauluineen ja kustannusarvioineen.
  2. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen. Tarjoukseen erittelen tarkasti, mitkä suunnittelun eri osa-alueet se sisältää.  Suunnittelun laajuudesta riippuen hinnat vaihtelevat aina muutamista satasista tuhansiin euroihin. Lähetän tarjouksen sähköpostitse.
  3. Varsinainen suunnittelutyö voi alkaa, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen. Teen kohteesta pohjapiirrokset (mittakaavaan) sekä luonnokset, jotka voivat olla  havainnekuvia tai 3D-mallinnoksia.  Jokaisesta tilasta laaditaan myös huonekortit, jotka toimivat ostos-/hankintalistana.

Uutta ilmettä helposti

Stailauksella voit piristää asuntosi ilmettä helposti ja nopeasti. Satsaus kannattaa varmasti, jos olet myymässä asuntoa!

Joskus kotona mikään ei tunnu asettuvan paikalleen, vaan huonekalut tuntuvat olevan väärissä paikoissa. Ratkaisu voi löytyä stailauksesta. Huonekalujen järjestystä voidaan muuttaa ja liiat tavarat poistaa, jotta  kokonaisuudesta tulee selkeä eikä huomio kiinnity vääriin asioihin. Uusia kalusteita ei välttämättä tarvita, usein jo olevilla pärjätään hyvin.

Jo muutamassa tunnissa saadaan paljon aikaiseksi! Asunto pitää kuitenkin olla siivottu ennen stailaamista.