Kaipaatko kotiisi muutosta? Tuntuuko, että huonekalut eivät löydä paikkaansa ja verhot ovat väärän väriset? Oletko muuttamassa ja kaikkea on liikaa? Vai onko käynyt niin, että tavara on vallannut kotisi?

Olet oikeassa paikassa. Olen Laura Korkalainen, teen kaikenlaista sisustamiseen liittyvää, joka voi auttaa sinua löytämään omasta kodistasi sen parhaat puolet. Sivuilla on käytännön esimerkkejä sisustamisesta, stailauksesta ja järjestämisestä eli ammattiraivaajan työstä.

Kodin tunnelmaa on helppo muuttaa. Jo turhan tavaran karsiminen ja kalusteiden uudelleen sijoittelu saa ihmeitä aikaan. Joskus tarvitaan maalia tai tapettia, joskus isompaa remonttia. Huomioi, että ammattijärjestäjän työstä saat kotitalousvähennyksen! Tutustu myös tekemääni taiteeseen ja tilaa vaikka lemmikkisi muotokuva.

Kodin muutos lähtee käyntiin, kun otat minuun yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä sinun kotisi kaipaa, jotta siitä tulisi viihtyisä ja mukava paikka elää ja asua. Muutoksen tarve voi olla pienikin.  Katso suosituksia täältä.