Haluan olla apunasi kodin muutoksessa, sillä jokaisella meillä on mielestäni oikeus kauniiseen kotiin. Ei haittaa, vaikka asuntosi olisi pieni tai budjetti rajallinen, mietimme ratkaisut sillä laajuudella kuin kukkarosi ja energiasi antavat myöten. Kalusteita voi maalata ja tuunailla, aina ei tarvitse ostaa uutta. Turhasta, liiasta tavarasta voi päästää irti. Tärkeintä on, että viihdyt kotonasi!

Parhaiten kodin muutos saadaan käyntiin, kun tulen paikan päälle katsomaan.

Ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella ja kerro lyhyesti, millaista apua kaipaat. Jos et tiedä, kerro sekin. Usein parhaaseen lopputulokseen tarvitaan niin sisustamista, järjestämistä kuin stailaustakin.

Puhelimeen en ehdi vastata, mutta palaan pian asiaan.

Laura

Laura

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelin

    Aihe

    Viesti