Uuden omakotitalon arkkitehtuuri oli hieno, mutta se ei päässyt oikeuksiinsa, sillä kalustus ja sisustus olivat ristiriidassa talon hengen  kanssa. Vanhat huonekalut olivat tulleet muutossa mukana  eivätkä ne istuneet uuteen ympäristöön. Myös sisustaminen oli jäänyt puolitiehen. Upeaan taloon kaivattiin uutta ilmettä.

Suurin muutos taloon saatiin, kun asukas rohkeasti valitsi ehdottamani, nyt kovin muodikkaan metallisen tapetin korkeaan olohuoneeseen. Tilaan tuli ryhtiä ja tapetti sopi loistavasti upean takan kanssa. Muitakin huoneita tapetoitiin ja kalustusta uusittiin.

Olohuoneen muutos:

Olohuone ennen

ENNEN

Olohuone jälkeen

JÄLKEEN

Olohuone ennen

ENNEN

Olohuone jälkeen

JÄLKEEN

Makuuhuoneen muutos:

Makuuhuone ennen

ENNEN

Makuuhuone jälkeen

JÄLKEEN

Tytön huoneen muutos:

Tytön huone ennen

ENNEN

Tytön huone jälkeen

JÄLKEEN

Laura Korkalainen  |   laura@korkalainen.fi  |  puh. 0403424428